Somonul crocant cu glazură portocalie este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,14 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 387 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei de măsline, garnituri: muguri și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Somon Crocant Glazurat Cu Miere, Somon Glazurat Cu Bourbon Crocant, și Miso - Somon Glazurat, Cu Piele Crocantă – Actualizat.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună primele 6 ingrediente într-un vas de copt din sticlă sau într-un castron puțin adânc.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Bol
2
Adăugați somon și stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline, întorcându-se pentru a acoperi uniform. Marinați cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Somon
3
Scoateți somonul, rezervând marinada și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Marinada
Somon
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare și adăugați 1 lingură de ulei de măsline rămas. Gatiti somonul 3-4 minute pe fiecare parte sau pana cand pestele incepe sa se descuameze cu furculita; scoateți din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Somon
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se toarnă marinada rezervată în tigaie și se adaugă miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se încălzește aproximativ 3 minute sau până la sirop.
7
Serviți somonul cald peste o movilă de orez, acoperită cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Sos
Orez
8
Garnisiți, dacă doriți.
9
* Edamame este disponibil în secțiunea congelator a majorității supermarketurilor.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.