Somon Condimentat Cu Șalotă Fiartă Cu Vin, Edamame Și Piure Sunchoke
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul condimentat cu șalotă fiartă cu vin, piure Edamame și Sunchoke. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 664 calorii, 45g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 9,06 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați somon, șalotă, semințe de coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Somon condimentat cu șalotă fiartă cu vin, Edamame și piure Sunchoke, Tamarind - coaste scurte înăbușite cu trufe Sunchoke pur Apokrode, Nasturel pur Apokrode și ciuperci Chanterelle glazurate, și Mănâncă pentru opt dolari: pui fiert cu boia cu piure de năut și șalotă crocantă pentru rețete similare.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.