Somon Chipotle La Grătar Cu Orez Coriandru Ananas

Somon Chipotle La Grătar Cu Orez Coriandru Ananas
Somon Chipotle la grătar cu orez coriandru ananas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 775 calorii, 39G de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 5,27 USD pe porție. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Un amestec de ananas, sare kosher, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Portocaliu-somon chipotle cu ceapă la grătar și coriandru, Chilli La Grătar Și Somon Cilantro Cu Orez Cu Ghimbir, și Ananas asiatic la grătar cu somon și salată de orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele pentru marinată, rezervând 3 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2
Se toarnă marinada peste somon, se pune la frigider și se lasă să se marineze timp de 1 oră.Cu aproximativ 10 până la 15 minute înainte de a pune somonul pe grătar, a început să pregătească orezul încălzind 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță medie. Se amestecă ceapa tocată și se fierbe timp de 3 minute; se adaugă orezul și se fierbe încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Adăugați ananas, suc de ananas, apă și sare; aduceți la fierbere, acoperiți și reduceți focul la minim. Se fierbe timp de 20 de minute sau până când lichidul este absorbit și orezul este fraged. Pufați cu furculița și amestecați cilantro tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Puneți somonul la foc mediu pe grătar cu gaz sau peste cărbune, gătiți până când peștele se fulgi ușor, întorcându-se o dată; aproximativ 10 până la 12 minute în total.În timp ce somonul gătește, pregătiți sosul aducând la fierbere vinul alb, zahărul, ghimbirul și sucul de lămâie. Reduceți la 3/4 cană; acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Ungeți ceapa feliată cu marinada rezervată și grătiți până când ați terminat, întorcându-vă după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Se amestecă amidonul de porumb cu o cantitate mică de apă până se omogenizează, se amestecă în vin împreună cu untul. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa, adaugati scallion si pastrati warm.To serviți, împărțiți orezul pe 4 farfurii de servire, acoperiți cu pește gătit, sos de lingură și deasupra cu ceapă la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate

Ingrediente

33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsos adobo, din cutia de ardei chipotle în condimente adobosos adobo, din cutia de ardei chipotle în condimente adobo2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb uscat sau 1 cană suc de mere neîndulcitvin alb uscat sau 1 cană suc de mere neîndulcit2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilorez basmatiorez basmati33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmumărumăr23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt, înmuiatunt, înmuiat2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ananas zdrobit, nedenatananas zdrobit, nedenat1conserve chipotle chile în adobo, tocate finconserve chipotle chile în adobo, tocate fin591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcoriandru, tocatcoriandru, tocat1Oreos dublu umplutmazăre congelatămazăre congelată23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmghimbir proaspăt, rasghimbir proaspăt, ras1cățel de usturoi, presatcățel de usturoi, presat1Oreos dublu umplutcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc de lămâie cheiesuc de lămâie cheie12 lingurițe de pudră de usturoi3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil8 cesti jumatati de struguri verzi8 cesti jumatati de struguri verzi6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.file de somonfile de somon1scallion, felii subțiriscallion, felii subțiri23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa dulce, cubuleteceapa dulce, cubulete1(vinete)ceapa dulce, felii de 1/4 inch grosimeceapa dulce, felii de 1/4 inch grosime1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmoțet de vin alboțet de vin alb

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista