Somon Chinook pe arin cu ceapă Vidalia și crustă de muștar

Somonul Chinook pe lemn de arin cu ceapă Vidaliană și crustă de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 321 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 4,39 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de piper, ulei de măsline, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 87%. Încercați Plăcintă cu ceapă vidaliană cu crustă de Cracker Ritz, Inele de ceapă Vidalian cu muștar de bere, și Fâșie din New York cu brânză albastră, gem de ceapă Vidaliană și salată caldă de cartofi cu vinetă de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați scândura în apă pentru a acoperi 1 oră; scurgere.
Condimentează somonul cu sare de mare și piper.
Așezați peștele pe scândură.
Se amestecă împreună ceapa și următoarele 6 ingrediente. Puneți amestecul de ceapă peste somon, apăsând ferm.
Acoperiți cu capac pentru grătar; grătar la foc mediu-mare (350 până la 40
15 până la 20 de minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță. Strângeți lămâia peste pește.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.