Somon Canadian De Cedru

Somon Canadian De Cedru
Somonul canadian de cedru este un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 336 calorii, 23g de proteine, și 25g de grăsime per portie. Pentru $ 2.94 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 83 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, x scândură de cedru netratată, file de somon și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline extra virgin ai putea urma acest curs principal cu Peach Crisp: crocant sănătos pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 40 de minute. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Somon Canadian De Cedru, Somon Canadian De Cedru, și Cedru Somon Placat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scufundați scândura de cedru netratată în apă. Înmuiați aproximativ 12 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scândură De CedruScândură De Cedru
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Așezați scândura pregătită pe grătar și presărați cu sare grosieră. Acoperiți grătarul și încălziți scândura 2 până la 3 minute, până la uscare. Reglați temperatura grătarului la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Frecați filetele de somon cu ulei de măsline. Aranjați pe scândură. Top somon cu ceapă roșie, felii de lămâie și boabe de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
5
Gatiti somonul, acoperit, 10-12 minute, sau pana cand este opac si usor fulgi cu o furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Aubert Lauren Vineyard Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 139 de dolari pe sticlă.
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay din 2011 amintește întotdeauna de un amestec ipotetic de epocă Sonoma Coast întâlnește Burgundia albă. Acest Lauren din 2011 este clar în mod natural, cu nuanțe de clorofilă verde pe margine. Aromaticele sunt Lauren clasice cu nuanțe de lămâie-minerale, pere uscate și chiar unele tonuri de ceai verde. Aromele pronunțate ale fructelor și mineralelor dau un sentiment organic de loc. Buchetul este multi-fațetat, cu indicii de produse coapte cu mere și pietre umede. Senzația de gură prezintă o notă de top a glicerinei, urmată de o structură acidă găsită doar la Lauren.Vinul are o ușoară claritate neclară care arată angajamentul lui Aubert față de vinificația intervențională minimă.
DificultateExpert
Gata În12 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate57
Revista