Somon Braconat răcit cu Panzanella

Somon Braconat răcit cu Panzanella
Somonul Braconat răcit cu Panzanella ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $ 4.58 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 524 calorii, 38g de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de măsline, pâine, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Caise răcite cu frișcă, Halibut Braconat răcit cu Salsa proaspătă de caise, și Panzanella De Somon.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa la fiert într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați somon; reduceți căldura și fierbeți 7 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
PeștePește
3
Scoateți din tigaie; așezați într-un vas puțin adânc. Acoperiți și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Combinați roșiile și următoarele 8 ingrediente (roșii prin sare). Acoperiți amestecul de roșii și răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
SareSare
5
Așezați 1 felie de pâine prăjită pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare cu 1 cană de amestec de roșii și un file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
6
Garnisiți cu crenguțe de busuioc, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista