Somon, Avocado și slănină cu maioneză de Chili

Somon, Avocado și slănină cu maioneză de Chili
Somon, Avocado, și slănină cu maioneza Chili este un lactate gratuit rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 189 calorii. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de pastă de chili, pâine densă, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Ou fiert pe pâine prăjită cu maioneză Chipotle, slănină și Avocado, Hot dog înveliți în slănină cu Avocado, roșii, ceapă, maioneză și chipsuri de cartofi, și Sandvișuri cu vafe de Chili cu ouă amestecate cu brânză, slănină și Avocado.

Instrucțiuni

1
Prăjiți pâinea, tăiați crustele și tăiați fiecare felie în diagonală pe jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2
Combinați maioneza și pasta de chili și întindeți câteva pe fiecare triunghi. Completați fiecare cu o bucată de somon, 2 felii de avocado, 1/2 bucată de slănină și o felie de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Garnisiți cu o măcinare de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții16
Scor De Sănătate13
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista