Somonul ars pe spanacul pentru copii este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 5,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 489 calorii. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, unt, șalotă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma frisca, puteți urma acest fel principal cu Smoking cu căpșuni și parfum de budincă Crunch de migdale ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Somon ars pe spanac pentru copii, Somon prăjit în tigaie pe rucola pentru Bebeluși, și Somon prăjit de 30 de Minute cu ciuperci Baby Bok Choy și Shiitake.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.