Somon ars cu sos cremos de mărar
Somonul ars cu sos cremos de mărar este un pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 504 calorii, 34G de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.18 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare și piper, praf de usturoi, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Somon cu sos cremos de mărar, Somon cu sos cremos de mărar, și Somon cu sos cremos de mărar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. condimentați fileurile pe ambele părți cu sare și pepper.In o tigaie, încălziți uleiul de măsline la foc mediu până la fierbinte (nu se rumenesc sau se fumează).
Adăugați fileurile la abilitatedacă fileurile dvs. sunt skin-on, așezați fileurile cu pielea în sus, cu carnea în jos.Puneți-le pe o parte timp de 2-3 minute până când se formează o crustă maro aurie pe carne.Fără a răsturna somonul, transferați tigaia în cuptor și lăsați-o să gătească încă 7-10 minute până la coacerea dorită. Fileurile groase vor dura mai mult.În timp ce somonul gătește, amestecați ingredientele sosului într-un bol mic de amestecare până se amestecă bine. Condimentează cu sare și piper negru după gust.
Scoateți somonul din cuptor. Folosiți o mănușă de cuptor, mânerul de tigaie va fi fierbinte!
Serviți fileuri de somon fierte acoperite cu sos și garnisite cu o crenguță de mărar proaspăt.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau