Somon ars cu Linguine și Pesto de rampă
Somonul ars cu Linguine și Pesto de rampă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 49G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 614 calorii. Pentru $ 4.57 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână tarhon, brânză asiago, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma migdalele, puteți urma acest fel principal cu Clafouti de cireșe proaspete cu migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Somon Ars Cu Linguine Și Pesto De Rampă, Ramp Și Scallop Linguine, și Somon ars cu Fettuccine Pesto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește 1 lingură de ulei în nonstickskillet mare la foc mediu.
Adăugați 2/3 cană rampbulbi și tulpini în tigaie și sautați doar până când este moale, dar nu rumenit, reducând căldura dacă este necesar pentru a preveni rumenirea, aproximativ 5 minute.
Transferați rampele saut laprocesor (nu curățați tigaia).
Adăugați greentops, brânză, migdale și tarhon laprocesor; procesați până se toacă fin.Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat 1 / 2ulei de cană și piure până aproape neted.
Transferați pesto în castron. Condimentează după gustcu sare și piper. Faceți înainte: poate fifăcut cu 1 zi înainte; acoperiți și răciți.
Gatiti pastele intr-o oala mare de fierbereapa sarata pana cand este doar frageda, dar inca fermapentru a musca, amestecand ocazional.
Între timp, încălziți restul de 1 lingură de ulei în aceeași tigaie mare la foc mediu-mare.
Presărați somon cusare și piper.
Adăugați somon în tigaie și gătiți până când este opac în centru, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Scurgeți pastele, rezervând 3/4 cană pastelichid de gătit. Întoarceți pastele în oală; adăugați doar 1/4 cană pesto și aruncați pentru a acoperi,adăugând suficient lichid de gătit pentru Paste pentru a se umezi. Se condimentează cu sareși piper. Împărțiți pastele între farfurii.Sus cu somon.
Întindeți 1/4 cuppesto rămas peste pește și serviți.
* Disponibil la unele supermarketuri și lamagazine de produse alimentare de specialitate și piețe italiene.
** Migdale spaniole fragede care se vând de obicei prăjite și sărate; disponibile în magazinele de alimente de specialitate și în magazinele de alimente naturale și din tienda.com.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.