Somon afumat și pătrate de castraveți

Somon afumat și pătrate de castraveți
Somon afumat și pătrate de castravete este un pescatarian rețetă cu 16 porții. O porție conține 85 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână somon, smântână, pâine de cocktail pumpernickel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pătrate de somon și castraveți Pumpernickel, Somon afumat în cupe de castraveți, și Somon afumat cu Caviar pe castravete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înjumătățiți castravetele transversal și julienne subțire pe lungime, de preferință cu o mandolină sau alt feliator manual, care lucrează în jurul miezului. Aruncați miezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
2
Se amestecă împreună smântână, hrean și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
HreanHrean
SmântânăSmântână
3
Împărțiți pâinea în 4 stive și tăiați stivele în pătrate de 1 1/2 inch cu un cuțit zimțat, aruncând cruste. Puneți 1/2 linguriță smântână pe centrul fiecărui pătrat de pâine, apoi acoperiți cu o bucată de somon pliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
SomonSomon
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
4
Top somon cu o cantitate mică de castravete, răsucite într-o movilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
SomonSomon
1
* Castravetele poate fi julienned 2 ore înainte și refrigerate, acoperite.* Pâinea poate fi acoperită cu smântână și somon cu 6 ore înainte și răcită, acoperită cu prosoape de hârtie umezite și folie de plastic. Se acoperă cu castraveți chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
SomonSomon
PâinePâine
CremăCremă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Folie De PlasticFolie De Plastic

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista