Somon afumat și blini de măsline

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați somonul afumat și blini de măsline. Această rețetă servește 32. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 69 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de răspândire de măsline kalamatan, somon, mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei din Europa de Est. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Blini cu somon afumat, Blini Cu Somon Afumat, și Somon afumat uriaș și sfeclă roșie blini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați amestecul de clătite, laptele, oul și uleiul până se amestecă. Pune deoparte. Pulverizați grătarul cu spray antiaderent.
Încălziți grătarul la foc mediu-mic. Lingurați câteva păpuși de 1 lingură de aluat pe tavă. Gătiti timp de 2 minute sau până când apar bule în jurul marginilor, apoi răsturnați fiecare blini și gătiți încă 1 minut. Pune deoparte.
Tăiați somonul sau loxul în 32 de bucăți de dimensiuni egale.
Așezați blini pe un platou.
Întindeți fiecare blini cu 1 lingură de măsline. Se acoperă cu o bucată de somon afumat și apoi cu 1 linguriță de smântână.
Se presară cu mărar și măsline negre tocate.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A La Z cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.