Somon afumat cu salată cremoasă de castraveți
Somonul afumat cu salată cremoasă de castraveți este un pescatarian felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 135 calorii, 15g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $3.3 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare kosher, somon, năsturel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată de somon afumat în căni de castraveți, Cupe de castraveți cu salată de somon afumat, și Salată De Panglică De Somon Afumat Și Castraveți Cu Chimen.
Instrucțiuni
Împărțiți năsturelul și somonul între 6 farfurii. Într-un castron mare, combinați hreanul, muștarul, smântâna, sucul de lămâie, sarea și piperul.
Transferați jumătate din pansament într-un castron mic și lăsați-l deoparte.
Adăugați castravetele în vasul mare și aruncați. Împărțiți castraveții printre farfurii și presărați cu mărar.
Se servește cu pansamentul rezervat, pene de lămâie (dacă se folosește) și chipsuri de bagel sau felii de baghetă.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.