Somon Afumat
Somonul afumat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 20 și costă $3.16 pe portie. O porție conține 401 calorii, 28G de proteine, și 20g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de hickory, sare, somon îmbrăcat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până biscuiti ai putea urma acest curs principal cu Faimoasa plăcintă cu dovleac a lui Libby ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Somon cu Beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat, Rollo de Salmon Ahumado Con Salsa Tartar Y Lentejas (rulou de somon afumat cu sos Tartar și linte), și Dip De Somon Afumat.
Instrucțiuni
Clătiți bine peștele în apă rece; se usucă. Frecați întreaga suprafață de pește cu sare; lasa sa stea la temperatura camerei 1 oră.
Pregătiți focul de cărbune în fumător; lăsați să ardă 10 până la 15 minute.
Presărați așchii de hickory umed peste cărbuni gri-albi.
Puneți tava de apă în fumător și umpleți cu apă fierbinte.
Ungeți ușor raftul pentru alimente și așezați-l pe raftul corespunzător în fumător.
Așezați somonul pe raft; acoperiți fumătorul cu capac și gătiți 3 1/2 ore sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță. Răciți bine; îndepărtați pielea și aruncați-o.
Serviți somonul cu biscuiți asortați.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.