Somn Înnegrit
Somnul înnegrit este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 122G de grăsime, și un total de 1253 calorii. Pentru $ 4.94 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 31 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de unt compus, fileuri de somn, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Rețete similare includ Somn Înnegrit, Somn Înnegrit, și Somn Înnegrit.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron, adăugați untul, condimentele Creole, coaja de lămâie și sucul, sarea și piperul și amestecați pentru a combina. Se amestecă arpagicul tocat și se lasă deoparte. Untul poate fi făcut înainte și răcit; aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Preîncălziți o tigaie mare din fontă bine condimentată sau o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Căptușiți fundul unui vas de copt de 9 x 11 inci cu feliile de lămâie și dollop jumătate din untul compus uniform peste lămâie.
Înveliți uniform ambele părți ale fiecărui file de pește cu 1 lingură de condimente Creole. Lucrând în loturi, dacă este necesar, adăugați fileurile condimentate în tigaia fierbinte și gătiți 2 minute pe fiecare parte pentru a prăji și rumeni condimentul. Cu o spatulă, așezați cu grijă peștele ars deasupra feliilor de lămâie cu unt în vasul de copt.
Coaceți până când peștele se rupe ușor cu o furculiță, 12 până la 15 minute. Acoperiți imediat fiecare file fierbinte cu o lingură de unt compus; se transferă în farfurii de servire încălzite și se ornează cu câteva arpagic proaspăt întreg încrucișat ca un x peste fiecare file.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.