Somn (sau orice pește alb) Au Lait
Somnul (sau orice pește alb) Au lait ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 493 calorii, 25g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1 și costă 1,05 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, sare kosher, pește și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Somn (Sau Orice Pește Alb) Au Lait, Somn cu crustă de Pecan cu nisip alb de Cheddar, și Oeufs au lait pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați laptele, condimentul de fierbere a crabului, piperul, sarea și ceapa într-o tigaie, acoperiți și aduceți la foc mic.
Adăugați peștele în lichid, lingând o parte din lichid peste fileuri.Reduceți căldura la minim.acoperiți tigaia și braconajul timp de 6 până la 9 minute, în funcție de grosimea fileurilor.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris