Somn prăjit în tigaie cu orez cu unt și piper murat

Somn prăjit în tigaie cu orez cu unt și piper murat
Somnul prăjit în tigaie cu orez cu unt și piper murat este un gust pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 859 calorii. Pentru $3.74 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de orez, somn, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Somn prăjit cu ardei murați, Somn prăjit cu muștar cu gust de roșii, și Gust De Ardei Murat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de dimensiuni medii aduceți orezul, apa și sarea la fierbere viguroasă. Apoi amestecați bine orezul, acoperiți tigaia cu un capac și aduceți-l înapoi la fierbere. Continuați să fierbeți câteva secunde, apoi reduceți focul la foc mic. Gatiti timp de 15 minute. Luați orezul de pe foc, adăugați 4 linguri de unt și dați tigaia un amestec, înlocuiți capacul și lăsați-l să stea 10-15 minute în timp ce pregătiți fish.In un castron mic se amestecă bine wondra, boia de ardei, pudra de ceapă și sarea de țelină (o măsură egală a amestecului Beau Monde Spice Islands este o alternativă excelentă la pudra de ceapă și sarea de țelină).Clătiți și uscați fileurile de somn, așezându-le pe o farfurie într-un singur strat. Folosind sită cu ochiuri fine sau sită de făină, agitați o cantitate uniformă de amestec de Wondra și condimente peste toate cele 4 fileuri. Întoarceți-le ușor și repetați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De SomnFileuri De Somn
UmărUmăr
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
CernereCernere
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Încălziți restul de 4 linguri de unt și uleiul de canola într-o tigaie din fontă sau antiaderentă setată la foc mediu. Tigaia trebuie să fie suficient de mare pentru a ține fileurile într-un singur strat, altfel lucrați în loturi.Când uleiul este fierbinte, dar nu prea aproape de fumat, așezați cu grijă fileurile în tigaie. Gatiti apoi aproximativ 2 minute pe o parte, fara a le deranja. Apoi întoarceți-le și gătiți-le încă 2 sau 3 minute până când peștele este ferm și gătit, dar nu prea gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Scoateți peștele din tigaie, astfel încât să nu mai gătească.Tăiați ardeii murați și o parte din ceapa lor într-un gust gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Serviți peștele petop de orez cu gustul pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Mazăre Goya®Mazăre Goya®

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Catfish în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista