Făină de porumb prajit Catfish cu R Rinculmoulade ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 638 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.89 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați piper, boia de ardei, piper cayenne măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Po ' Boy de somn prăjit cu sos de Remouladă de țelină, Somn Prăjit Cu Crustă De Făină De Porumb, și Sandwich de somn cu Remoulade.
Instrucțiuni
1
Așezați făina de porumb, făina, cayenne, boia de ardei și sarea și piperul măsurate într-un vas puțin adânc și bateți pentru a combina uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Făină De Porumb
Piper Cayenne Măcinat
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Încălziți uleiul vegetal la foc mediu într-o tigaie din fontă de 12 inci până la 350 F. tapetați o foaie de copt cu mai multe straturi de prosoape de hârtie și potriviți-o cu o grătar; pus deoparte.Folosiți un prosop de hârtie pentru a șterge bucățile de pește uscate, condimentați-le pe toate părțile cu sare și piper, apoi dragați-le în amestecul de făină de porumb, asigurându-vă că acoperiți toate părțile. Atingeți ușor bucățile de pește pentru a scutura orice exces de acoperire.Prăjiți peștele în 3 până la 4 loturi, întorcându-se o dată, până când devin maro auriu și crocant la exterior, cu un interior fulgios, aproximativ 6 minute în total.Folosind o spatulă cu fante, scoateți peștele pe foaia de copt pregătită și condimentați imediat cu sare.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.