Somn prăjit acoperit cu sos de raci gratinat

Somn prăjit acoperit cu sos de raci gratinat
Somnul prăjit acoperit cu sos de raci gratinat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 92g de proteine, 86G de grăsime, și un total de 2261 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 5,45 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, usturoi granulat, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Încercați Languste Etouffee, somn prăjit, orez, sparanghel la grătar și pâine de porumb, Languste Jalapeno brânză Cornbread acoperit cu languste Etouffee, și Somn prăjit cu un sos thailandez cremos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru sos: într-o tigaie cu fund greu la foc mediu, topiți untul și sotati ceapa, ardeii și usturoiul până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați făina și amestecați până se obține un roux blond, aproximativ 2 minute. Se amestecă zahărul, baza de pui, baza de crab, usturoiul granulat, busuiocul, piperul negru, ardeiul cayenne și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi GranulatUsturoi Granulat
Ardei IuteArdei Iute
Piper NegruPiper Negru
Baza De PuiBaza De Pui
BusuiocBusuioc
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
CimbruCimbru
BazaBaza
CrabiCrabi
3
Adăugați laptele și vinul și gătiți la foc mediu până când laptele se îngroașă, amestecând continuu, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
VinVin
4
Adăugați brânza și amestecați până când brânza se topește și se încorporează complet în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
SosSos
5
Adăugați cozile de raci și gătiți până se încălzește, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De LangusteCozi De Languste
6
Adăugați ceapa verde chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
1
Presărați somnul cu condimente Creole. Într-un castron mic, bateți ouăle și adăugați laptele. Se acoperă somnul în făină și se înmoaie în amestecul de lapte/ou, apoi se acoperă cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente CreoleCondimente Creole
Făină De PorumbFăină De Porumb
SomnSomn
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
LapteLapte
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți uleiul la 350 de grade F într-o tigaie mare. Prăjiți somnul până se rumenesc, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomnSomn
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Serviți somnul cu sosul gratinat de raci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LangusteLanguste
SomnSomn
SosSos

Echipamente

Ingrediente

113Nuci de orice fel (tocate)Brânză americană, cubatăBrânză americană, cubată5(iarnă)pahare cu unt de arahide, tocate grosierpahare cu unt de arahide, tocate grosier2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei din semințe de bumbac, pentru prăjitUlei din semințe de bumbac, pentru prăjit227Nuci de orice fel (tocate)fileuri de somnfileuri de somn0(poate fi sau trece)1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg1(iarnă)baza de puibaza de pui4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriOpțional busuioc proaspăt feliat subțireOpțional busuioc proaspăt feliat subțire1(iarnă)baza de crabbaza de crab454Nuci de orice fel (tocate)cozi de languste decojitecozi de languste decojite2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăCondimente Creole, după cum este necesarCondimente Creole, după cum este necesar0(poate fi sau trece)Apă fierbinte (100°F)Apă fierbinte (100°F)1pinchPinch cimbru uscatPinch cimbru uscat2crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăinăfăină5(iarnă)făinăfăină0(iarnă)dressing lamaie piperdressing lamaie piper0(iarnă)murături cușermurături cușer596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriardei gras verde cubuleteardei gras verde cubulete2(iarnă)ceapa verde feliataceapa verde feliata0(poate fi sau trece)Tortile calde de porumb sau orez alb, pentru servireTortile calde de porumb sau orez alb, pentru servire4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriUlei vegetal, pentru periere și prăjireUlei vegetal, pentru periere și prăjire7106 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriUlei vegetal, pentru periere și prăjireUlei vegetal, pentru periere și prăjire1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapa cubuleteceapa cubulete1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Lemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Somnul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Ghost Pines Județul Sonoma Județul Monterey Pinot Noir
Ghost Pines Județul Sonoma Județul Monterey Pinot Noir
cafea, prune, rodie
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate77
Revista