Soccas cu Kale și stafide

Soccas cu Kale și stafide
Nevoie de un curs principal fără gluten și vegetarian? Soccas cu Kale și stafide ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 387 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,05 USD pe porție. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți iaurt grecesc, stafide, chimen măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este extraordinar. Încercați Kale cu stafide aurii și ceapă, Salată de Kale cu mere și stafide aurii, și Kale Cu Stafide Vermut Și Nuci De Pin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru soccas: într-un mediu, bol, bateți împreună făina de naut, 3/4 cană de apă, 2 linguri de ulei de măsline, sarea, chimenul și coriandrul. Într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, încălziți 1 linguriță de ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De NăutFăină De Năut
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă 1/3 cană din aluat în tigaie. Înclinați tigaia astfel încât aluatul să acopere fundul tigaiei. Gatiti pana cand marginile inferioare incep sa devina aurii, aproximativ 3 minute. Folosind o spatulă de silicon rezistentă la căldură, întoarceți socca și continuați să gătiți pe cealaltă parte până la auriu, 3 minute. Repetați cu uleiul rămas și bateți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De CoptSpatula De Copt
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Pentru umplutură: într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați fasolea verde, țelina, șalotele, sarea și piperul. Gatiti 5 minute, amestecand frecvent, pana cand legumele incep sa se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
5
Adăugați varza și vinul. Se amestecă până când varza se ofilește, aproximativ 3 minute. Se amestecă nucile de pin și stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
KaleKale
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Pentru topping: într-un castron mic, amestecați împreună iaurtul, agava, sucul de lămâie, coriandrul, chimenul, sarea și piperul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Pentru a asambla, lingurați umplutura în centrul fiecărui socca.
8
Rotiți socca ca o rolă de jeleu pentru a încadra umplutura. Lingurați toppingul deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate76
Revista