Soba cu sparanghel la grătar și scoici de mare cu sos dulce Miso
Soba cu sparanghel la grătar și scoici de mare cu sos dulce Miso este un vegan garnitură. O porție conține 367 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, sake, miso și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Miso-scoici glazurate cu tăiței Soba, Scoici glazurate cu portocale Miso cu tăiței soba de legume, și Pui la grătar și tăiței Soba cu vinetă Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați zahărul, sake-ul, mirinul și oțetul de orez până când zahărul este complet dizolvat.
Adăugați miso alb, ghimbir și 1 lingură de ulei și bateți până se combină bine. Puneți glazura miso deoparte.
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare și gătiți tăiței până când sunt fragede, dar ferme, aproximativ 3 minute.
Scurgeți, șocați sub apă curentă rece și scurgeți din nou.
Încălziți o tigaie de grătar bine unsă la foc mediu.
Ungeți sparanghelul și scoicile cu toate sau majoritatea celor 3 linguri de ulei rămase și condimentați cu sare și piper după gust. Puneți sparanghelul la grătar mai întâi până când este fraged, 3 până la 5 minute în total, rulându-le pe cale să le încălzească uniform peste tot. Împărțiți și acoperiți fiecare tăiței care servește cu sparanghel. Grătiți scoicile în aceeași tigaie până când sunt fierte și crocante pe fiecare parte, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Împărțiți scoicile între porțiile de tăiței și lingurați niște glazură miso peste fiecare.
Se servește garnisit cu nuci prăjite.
Pentru a prăji jumătățile de nucă, puneți-le într-o tigaie uscată la foc mediu-mic timp de aproximativ 3 minute, asigurându-vă că agitați tigaia pentru a nu arde bucățile.
Scoateți din tigaie și răciți ușor înainte de a toca.
De la tăiței în fiecare zi: Rețete asiatice delicioase de la Ramen la bețișoare de orez de Corinne Trang. Text copyright 2009 de Corinne Trang. Fotografii Copyright 2009 de Maura McEvoy. Publicat de Chronicle Books.