Soba cu sparanghel la grătar și scoici de mare cu sos dulce Miso
Soba cu sparanghel la grătar și scoici de mare cu sos dulce Miso este un vegan garnitură. O porție conține 367 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, sake, miso și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Miso-scoici glazurate cu tăiței Soba, Scoici glazurate cu portocale Miso cu tăiței soba de legume, și Pui la grătar și tăiței Soba cu vinetă Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, amestecați zahărul, sake-ul, mirinul și oțetul de orez până când zahărul este complet dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Orez
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Zahăr
Sos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați miso alb, ghimbir și 1 lingură de ulei și bateți până se combină bine. Puneți glazura miso deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miso
Ghimbir
Dressing Japonez De Susan Preparat
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare și gătiți tăiței până când sunt fragede, dar ferme, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Scurgeți, șocați sub apă curentă rece și scurgeți din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
5
Încălziți o tigaie de grătar bine unsă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
6
Ungeți sparanghelul și scoicile cu toate sau majoritatea celor 3 linguri de ulei rămase și condimentați cu sare și piper după gust. Puneți sparanghelul la grătar mai întâi până când este fraged, 3 până la 5 minute în total, rulându-le pe cale să le încălzească uniform peste tot. Împărțiți și acoperiți fiecare tăiței care servește cu sparanghel. Grătiți scoicile în aceeași tigaie până când sunt fierte și crocante pe fiecare parte, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Împărțiți scoicile între porțiile de tăiței și lingurați niște glazură miso peste fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sparanghel
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Paste
Dressing Japonez De Susan Preparat
Miso
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Tigaie
7
Se servește garnisit cu nuci prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
1
Pentru a prăji jumătățile de nucă, puneți-le într-o tigaie uscată la foc mediu-mic timp de aproximativ 3 minute, asigurându-vă că agitați tigaia pentru a nu arde bucățile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatati De Nuc
Zahăr Roșu Grosier
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scoateți din tigaie și răciți ușor înainte de a toca.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
De la tăiței în fiecare zi: Rețete asiatice delicioase de la Ramen la bețișoare de orez de Corinne Trang. Text copyright 2009 de Corinne Trang. Fotografii Copyright 2009 de Maura McEvoy. Publicat de Chronicle Books.