Soarele Răsare, De Asemenea, Cocktail
Soarele răsare, de asemenea, Cocktail este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan băutură. O porție conține 164 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați absintul, amarul lui peychaud, ginul Plymouth sloe și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Soarele Răsare Și Paella, Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, și Anghinare și paste de roșii uscate la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a prepara sirop simplu, combinați zahărul și 1/4 cană de apă într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde; Cuptor cu microunde la mare timp de 2 minute. Se amestecă până se dizolvă zahărul; rece.
Pentru a pregăti cocktailul, turnați 3 uncii de vin spumant într-un flaut de șampanie.
Combinați ginul sloe, sucul și absintul într-un agitator de martini cu gheață.
Adăugați 1 1/2 lingurițe de sirop simplu; rezervați siropul simplu rămas pentru o altă utilizare. Se agită. Se strecoară în flaut; deasupra cu amare.