Soacra

Soacra
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați soacra. Pentru $ 8.22 pe portie, această rețetă acoperă 58% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1346 calorii, 81G de proteine, și 89G de grăsime. Această rețetă servește 4. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați paprika, manchego, ardei sport și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este mare. Încercați Ziua Mamei Primavera, Ca Mama, Ca Fiica, și Mac și brânză mamei mele pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți fasolea Chili Sans într-o cratiță mică până se fierbe, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Încălziți tamalele folosind un coș cu aburi așezat peste o oală cu apă fierbinte, până când sunt încălzite, aproximativ 10 minute. (Sau urmați instrucțiunile pachetului tamale pe care le utilizați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Într-un castron mic, combinați ardeii sport și ceapa tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei SportArdei Sport
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Așezați o stropire de ceapă și ardei sport de-a lungul fundului chiflelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei SportArdei Sport
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Îndepărtați cojile tamalelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
3
Așezați tamalele în chifle și acoperiți cu Manchego. Apoi, polonic o cantitate mică de chili pe partea de sus a asta! Se acoperă cu ardeii și ceapa sport rămase și se presară cu chipsurile de porumb. Luați o mușcătură și blogați instantaneu despre cât de surprinzător de uimitoare este această combinație de ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Chipsuri De PorumbChipsuri De Porumb
Brânză ManchegoBrânză Manchego
TamaleTamale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
4
Într-un cuptor olandez mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
5
Adăugați carnea de vită și chorizo și smoosh jos. Începeți să rupeți bucățile cu o lingură de lemn și lăsați să se ardă până când carnea de vită nu mai este roz, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
6
Scoateți carnea din oală și lăsați grăsimea. Apoi adăugați ceapa, pudra de chili, chimenul, ardeiul și condimentați cu sare și piper. Gatiti pana cand ceapa este moale, 7-8 minute. Degajează cu berea. Gatiti pana cand mirosul de alcool dispare, 3 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
AlcoolAlcool
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați sosul fierbinte, roșiile, stocul și carnea rezervată. Se fierbe până se îngroașă, amestecând frecvent, aproximativ 20 de minute. Reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista