So Moist Red Velvet Tort
Deci, Moist Red Velvet Cake necesită aproximativ 2 ore și 55 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 25 g de grăsimi și un total de 634 de calorii. Pentru 1,1 USD per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 81 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca desert. Dacă ai la îndemână făină scurtă, auto-crescătoare, margarină și alte câteva ingrediente, o poți face. Este perfect pentru ziua indragostitilor. Vă este adus de Allrecipes. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un punctaj de 23%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort Extra Moist Red Velvet, Cupcakes Super Moist Red Velvet și Red Velvet Sheet Cake cu Glazură Clasică Red Velvet.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Unge și făină două forme de tort de 10 inci.
Bateți scurtătura și zahărul alb cu un mixer electric într-un castron mare până devine ușor și pufos. Amestecul ar trebui să fie vizibil mai deschis la culoare. Ouăle la temperatura camerei trebuie adăugate pe rând, permițând fiecărui ou să se amestece în amestecul de scurtare înainte de a-l adăuga pe următorul.
Amestecați cacao și colorantul alimentar roșu într-un castron separat și amestecați în amestecul de scurtare.
Combinați făina și sarea.
Se toarnă amestecul de făină alternativ cu zara, amestecând până se încorporează. Se amestecă extractul de vanilie. Într-un alt bol separat, amestecați oțetul și bicarbonatul de sodiu. Încorporați amestecul de oțet în timp ce gazește; amestecând suficient pentru a se combina uniform.
Turnați aluatul în tava pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 30 până la 35 de minute. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a le scoate pentru a se răci complet pe un grătar înainte de a îngheța.
Pentru a face glazura: Crema impreuna margarina si zaharul de cofetar, apoi adaugam extract de vanilie. Bateți până devine ușor și pufos. Înghețați tortul răcit și stropiți cu nucă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Red Velvet Cake. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Lexème Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Lexème Pinot Noir]()
Lexème Pinot Noir
echilibrat, fin, neted