Snickerdoodle Macarons
Snickerdoodle Macarons este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian desert. Această rețetă face 36 de porții cu 98 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Desert first Girl are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, scorțișoară măcinată, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Snickerdoodle Macarons, Macarons, și Cum se fac Macarons pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru macarons: Stivați două tăvi de copt una peste alta. Tapetați cu un covor de copt din silicon sau hârtie pergament.Procesați făina de migdale cu zahărul cofetarilor într-un robot de bucătărie. Cerneti orice bucati mari de migdale.
Combinați zahărul și apa într-o cratiță.
Se încălzește pe mediu până se dizolvă tot zahărul.Între timp, așezați 75g de albușuri într-un bol mixer cu accesoriul pentru tel.Continuați să gătiți până când siropul de zahăr ajunge la 118 C/245 F. în timp ce zahărul se gătește, începeți să bateți albușurile. Ar trebui să atingă vârfuri rigide până când siropul este la 245 F. Dacă bate prea repede, opriți sau opriți mixerul.Rotiți viteza mixerului la minim. Turnați cu grijă siropul de zahăr într-un flux lent în mixer.Rotiți viteza mixerului la mare și lăsați biciul de bezea timp de câteva minute până când s-a răcit și apare lucios și firm.In într-un castron mare, combinați amestecul de făină de migdale cu restul de 75g de albușuri până se combină parțial.Scoateți bezea deasupra amestecului de făină de migdale. Folosind o spatulă sau un răzuitor de aluat, pliați cu grijă bezea, încercând să nu o dezumflați. Aluatul final trebuie să fie gros și să curgă încet ca magma. Nu amestecați prea mult.Scoateți aluatul într-o pungă de conducte prevăzută cu un vârf simplu cu diametrul de" diametru". Pipă 1." rundele de aluat pe foile de copt pregătite.
Lăsați foile să stea aproximativ 20 de minute pentru a lăsa cojile să se întărească.Între timp, preîncălziți cuptorul la 160 C/320 F.
Coaceți un set de macarons timp de 15 minute, rotind o dată.
Lăsați tava să se răcească câteva minute înainte de a scoate din covorașul de silicon.
Combinați zahărul și albușurile de ou într-un castron mediu rezistent la căldură și puneți-l peste o tigaie cu apă clocotită.
Bateți amestecul de zahăr constant la foc până când zahărul este dizolvat și amestecul arată neted și strălucitor, aproximativ 3 minute.
Scoateți amestecul de pe foc și turnați într-un bol mixer.
Bateți la viteză medie timp de aproximativ 5 minute până când amestecul s-a răcit.Treceți la accesoriul cu palete și cu viteza scăzută, adăugați untul câteva bucăți odată, bătând până se omogenizează.Când s-a adăugat tot untul, bateți crema de unt la viteză medie-mare timp de aproximativ 6-10 minute până când este foarte groasă și netedă.
Adăugați extractul de vanilie și scorțișoara măcinată și bateți pentru a combina.Crema de unt este gata de utilizare.
Așezați o bucată de folie de plastic pe suprafață până când sunteți gata să o utilizați pentru a preveni uscarea acesteia out.To asamblați: umpleți o pungă de patiserie prevăzută cu vârf rotund cu cremă de unt.
Așezați macarons pe o tigaie cu fundul plat în sus. Pipă aproximativ 1 linguriță de cremă de unt în centrul a jumătate din macarons.
Așezați macaroanele rămase deasupra, apăsând ușor în jos pentru a întinde umplutura pe margini.