Snapper și Grouper Escabeche ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 8 și costă $2.91 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 129g de grăsime, și un total de 1388 calorii. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de chili, conserve de roșii, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 83%. Snapper și Grouper Escabeche, Red Snapper Escabeche, și Pan Ars Roșu Snapper Escabeche sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Așezați lămâia într-un castron mic și cuptorul cu microunde timp de câteva minute pentru a elibera uleiurile esențiale. Lămâia va fi fierbinte venind de la cuptorul cu microunde, așa că lăsați-o deoparte până când este suficient de rece pentru a o manipula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
2
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare într-o tigaie medie sotată și sotati ardeii grași roșii, galbeni și verzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se adaugă ceapa roșie și fulgii de chili și se sotează până încep să se înmoaie. Într-un blender, piure de roșii înăbușite, oțet balsamic și sos fierbinte. Lăsând blenderul în funcțiune strângeți sucul de lămâie din lămâia micro-fluturată (după îndepărtarea semințelor) prin orificiul de alimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic
Roșii Roșii
Fulgi De Ardei Roșu
Suc De Lămâie
Sos Fierbinte
Ceapă Roșie
Lămâie
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Transferați acest amestec în tigaia cu ardei și ceapă și gătiți la foc mediu, lăsând să se reducă la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
6
Încălziți uleiul din friteuză la 375 grade F sau conform instrucțiunilor producătorului pentru alimente similare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
7
Combinați făina, sarea, piperul negru și praful de usturoi și dragați fileurile de snapper și grouper în acest amestec, scuturând orice exces. Prăjiți peștele până se rumenesc și îndepărtați-l pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Grup
Praf De Usturoi
Piper Negru
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
Făină Pentru Toate Scopurile
Pește
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
8
Aranjați peștele de-a lungul fiecărei părți a unui platou lung și lingurați escabeche pe mijloc.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.