Snapper Întreg Prăjit Cu Tamarind

Snapper Întreg Prăjit Cu Tamarind
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Snapper întreg prăjit cu Tamarind ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 4,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 366 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, conserve de roșii, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Snapper Roșu Fript Cu Sos De Tamarind, Pește-spadă glazurat de Tamarind cu sos de Lime, coriandru și Tamarind, și Miel prăjit cu sos de rodie-Tamarind pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați tamarindul în apă fierbinte până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamarindTamarind
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Puneți pulpa de tamarind într-o sită fină așezată peste vasul cu lichid de înmuiere și apăsați tare pentru a extrage cât mai mult din pulpă. Se amestecă usturoiul, ghimbirul, șalotele, ardeii iute și zahărul și se lasă deoparte. Sare ușor peștele în interior și în exterior. Faceți 4 tăieturi diagonale de aproximativ 1/2 inch adâncime pe ambele părți ale peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De TamarindPulpă De Tamarind
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Puneți peștele într-un vas mare, turnați marinada peste el, acoperiți și dați la frigider. Marinați peste noapte (sau 30 de minute, dacă veți coace peștele în sos), întorcând peștele ocazional pentru a asigura o marinare uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Încălziți cuptorul la 191°.dacă ați marinat peștele peste noapte, transferați-l într-un vas de copt și rezervați marinada. Împrăștiați roșiile peste și în jurul peștelui și coaceți timp de aproximativ 40 de minute, sau până când carnea se simte fermă și arată opacă, fără semne de roz. (Dacă ați lăsat peștele să se marineze doar 30 de minute, puneți peștele, marinada și roșiile în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Coaceți până când ați terminat, aproximativ 45 de minute.) În timp ce peștele se coace, puneți marinada rezervată într-o cratiță grea, medie și aduceți la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Se ia de pe foc și se menține cald. Când peștele este gătit, scurgeți orice sucuri care s-au adunat în vasul de copt și adăugați-le în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Transferați peștele gătit într-un platou de servire încălzit și acoperiți peștele cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
8
Se ornează cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1
Calorii
1
340, grăsime
2
5, Calorii Grase
1
30, Grăsimi Saturate
2
5, proteine
3
35, Grăsimi Mononesaturate
4
1, carbohidrați
5
680, colesterol
6
55, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
43, Grăsimi Polinesaturate
2
5, sodiu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Revista