Întregul Snapper roșu cu Ponzu este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 298 calorii, 51G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $5.07 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 18 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de momiji oroshi, mirin, sake și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Încercați Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Ponzu, și Sos Ponzu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
* Momiji Oroshi este daikon ras și ardei iute Japonezi întregi uscați. Pentru a face 1/2 cană: radeți 1 kilogram de daikon împreună cu 16 ardei iute uscați care au fost înmuiați în apă fierbinte timp de 5 minute.Condimentați ușor peștele cu sare peste tot, inclusiv cavitățile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Uscat
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Ridiche Daikon
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Lăsați peștele să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.Ștergeți umezeala care se acumulează pe suprafața peștelui cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Tăiați o fantă adâncă de 1/2 inch pe lungime de-a lungul liniei centrale a fiecărui pește, de la cap până la coadă. Faceți acest lucru pe ambele părți; tăieturile vor ajuta peștele să gătească mai repede și să ușureze desprinderea grătarului flesh.To faceți sosul de scufundare, împărțiți momiji oroshi și scallions între cele 4 boluri de ponzu; pus deoparte.Preîncălziți un grătar la cald mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Periați grătarul de gătit curat și ungeți-l bine.Grătiți peștele aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Flip snappers cu le transforma carefully cu o spatulă de pește, astfel încât acestea dont rupe în afară. Când peștii sunt gata, veți vedea sucul care clocotește din spate și, dacă aruncați o privire în interiorul cavității, veți vedea că coloana vertebrală și carnea de lângă ea vor deveni albe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Bomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Serviți peștele imediat, însoțit de sosul de scufundare ponzu. Ponzu, face aproximativ 1 1/2 căni
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
Bomboane De Caracatiță Brite
6
Adăugați sake și mirin într-o cratiță mică și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe 1 minut, se ia de pe foc și se lasă lichidul să vină în cameră temperature.In un castron, amestecați împreună sosul de soia, sucul de citrice, oțetul, 1/4 cană de apă, amestecul de sake, kombu și fulgii de bonito. Acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați amestecul să se absoarbă la frigider timp de 12 ore sau peste noapte.Strecurați ponzu-ul printr-o pânză de brânză sau o sită fină; strângeți ușor pentru a apăsa lichidul. Ponzu se va păstra la frigider timp de 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Bonito
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.