Snapper Roșu În Stil Veracruz
Veracruz-stil Red Snapper este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 308 calorii, 41G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,64 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți fasole pinto, chimen măcinat, cilantro și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 81%. Rețete similare sunt Roșu Snapper Veracruz Stil, Snapper Roșu În Stil Veracruz, și Roșu Snapper Veracruz-Stil.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Înveliți ambele părți ale peștilor cu spray de gătit.
Presărați pește cu chimen, sare și piper.
Așezați peștele pe grătarul sau tigaia pentru broiler acoperită cu spray de gătit; gătiți timp de 5 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Combinați cilantro și ingredientele rămase, cu excepția varului.
Serviți peștele cu amestecul de salsa și pene de var, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Anger Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Anger Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un vin simplu de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale siturilor Anger, cu solurile lor de pietriș de calcar argilos, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, echilibru frumos și aciditate fină – făcându-l o plăcere absolută de a bea. Albul puternic merge bine cu pește și supă de pește, piept de bibilici sau file de vițel.