Snapper roșu în frunze de struguri cu usturoi și unt de Caper

Snapper roșu în frunze de struguri cu usturoi și unt de Caper
Snapper roșu în frunze de struguri cu usturoi și unt de Caper este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 8 porții. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 104 calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, capere, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 19%. Încercați File de Snapper cu unt de ierburi și capere, Snapper cu roșii de struguri prăjite, usturoi și busuioc, și Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Condimentați fileurile de snapper cu sare de mare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
File De SnapperFile De Snapper
3
Așezați două frunze de struguri pe o suprafață curată, astfel încât să se suprapună ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
4
Așezați un file în centru. Îndoiți frunzele peste centrul fileului pentru a închide complet.
5
Periați cu ulei în partea de sus și de jos pentru a împiedica lipirea frunzelor și așezați-o pe o tigaie pentru pui. Repetați cu fileurile și frunzele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
6
Așezați peștele sub broilerul preîncălzit la aproximativ 6 inci de sursa de căldură. Se fierbe timp de 4 minute pe fiecare parte, întorcându-se o dată sau până când peștele este opac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
7
În timp ce peștele se fierbe, topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu. Se amestecă usturoiul, coaja de lămâie, caperele, sherry și pătrunjelul. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
CapereCapere
UsturoiUsturoi
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Pentru a servi, scoateți pachetele de pește într-un platou și lingurați sosul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista