Snapper roșu în Acqua Pazza

Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Snapper roșu în Acqua Pazza ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 578 calorii, 46G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $5.82 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de piper, spaghete, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Biban de mare all ' acqua Pazza, Dorada în apă nebună (Oratan all ' acqua pazza), și Acqua Pazza (pește fiert în bulion de roșii-usturoi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Se adauga usturoiul, si saut timp de 1 minut, sau pana se rumeneste. Reduceți căldura la mediu.
Se adauga ceapa, si saut timp de 2 minute.
Adăugați roșiile, 1 linguriță de sare, ardeiul roșu zdrobit și piperul negru. Gatiti 8 minute (pasati partial rosiile cu o furculita dupa 5 minute).
Se toarnă vinul și 1 cană de apă și se fierbe. Reduceți căldura la foc mic.
Așezați fileurile, cu pielea în sus, deasupra amestecului de roșii. Acoperiți și gătiți 15 minute, sau doar până când peștele este opac și gătit (nu întoarceți și nu rupeți fileurile).
În timp ce peștele se gătește, aduceți o oală cu apă la fierbere.
Adăugați 1 linguriță de sare și spaghete. Întoarceți apa la fierbere și gătiți pastele 5 minute sau până când sunt al dente.
Scoateți peștele din tigaie cu o spatulă cu fante și transferați-l pe un platou cald. Acoperiți și păstrați cald. Aduceți amestecul de roșii la fierbere.
Adăugați spaghete și gătiți 5 minute. Împărțiți amestecul uniform între 4 boluri de paste și acoperiți fiecare porție cu un file.
Presărați fiecare porție cu pătrunjel și garnisiți cu o pană de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris