Snapper roșu prăjit întreg cu boia afumată-sos de usturoi fierbinte

Snapper roșu prăjit întreg cu boia afumată-sos de usturoi fierbinte
Snapper roșu prăjit întreg cu boia afumată-sosul de usturoi fierbinte necesită aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 291 calorii, 19g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită snapper, oțet de sherry, ulei de măsline și pătrunjel. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. În general, această rețetă câștigă un minunat scor spoonacular de 88%. Creveți prăjiți cu usturoi cu ardei roșii și boia afumată, Snapper roșu întreg în sos fierbinte Szechuan, și Ardei roșu prăjit, cartofi dulci și supă de boia afumată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Așezați ierburi, portocale și lămâi în cavitatea peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
LămâieLămâie
IerburiIerburi
PeștePește
4
Stropiți ulei peste pește și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Așezați într-o tigaie și prăjiți până când sunt fierte, aproximativ 30 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Transferați peștele în platou și turnați imediat sosul de usturoi fierbinte peste întregul pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
SosSos
PeștePește
7
Puneți uleiul într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Adăugați usturoiul și gătiți până când usturoiul se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
9
Transferați amestecul într-un castron mediu, adăugați oțet, boia și sare și amestecați cu un blender de imersie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
OțetOțet
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
BolBol

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Red Snapper funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Bodegan Aniello 006 Pinot Noir cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Atractiv culoare rubin PAL. Cu arome minunate de fructe roșii, cum ar fi afine și căpșuni, împreună cu câteva indicii de trandafiri și minerale pământești. Taninuri rotunde și o mineralitate îmbunătățită, cu o structură și un finisaj frumos.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții10
Scor De Sănătate57
Revista