Snapper roșu prăjit cu rozmarin

Snapper roșu prăjit cu rozmarin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 489 calorii, 71G de proteine, și 19g de grăsime per portie. Pentru $ 5.74 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, bulb de fenicul, frunze de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Snapper roșu, creveți și pepene verde Ceviche, Snapper la grătar cu usturoi și rozmarin, și Ușor Prăjită Piper Roșu Dip.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Aliniați o foaie mare de copt grea cu folie. Ungeți folia și peștele cu 1 lingură de ulei.
Așezați peștele deasupra foliei.
Presărați cavitatea de pește cu sare și piper. Strângeți 1/2 din lămâie în interiorul cavității de pește. Umpleți cavitatea cu crenguțele de ceapă, fenicul și rozmarin.
Coaceți până când peștele este doar gătit la os, aproximativ 40 de minute.
Între timp, strecurați lămâia rămasă 1/2 într-un bol mic.
Bateți frunzele de fenicul, rozmarinul și usturoiul. Treceți treptat în restul de 3 linguri de ulei. Condimentează sosul de lămâie, după gust, cu sare și piper.
Folosind un cuțit ascuțit, separați cele 2 fileuri de coloana vertebrală. Folosind o spatulă metalică, transferați fileurile superioare pe o farfurie. Ridicați coloana vertebrală a peștilor din fileurile de jos (coloana vertebrală și capul ar trebui să se desprindă ușor) și aruncați. Folosind spatula, transferați fileurile rămase pe plăci.
Presărați peștele cu sare și piper.
Stropiți sosul de lămâie peste pește și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas aproape concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, arată maturitatea și rotunjimea bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.