Snapper Roșu La Cuptor Cu Topping De Citrice-Roșii

Snapper Roșu La Cuptor Cu Topping De Citrice-Roșii
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Snapper roșu la cuptor cu Topping de citrice - roșii ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $15.18 pe portie, această rețetă acoperă 63% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1466 calorii, 168g de proteine, și 68G de grăsime. Această rețetă servește 1. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână file de snapper, ceapă verde, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 84%. Încercați Snapper Roșu La Cuptor Cu Topping De Citrice-Roșii, Snapper cu Topping de roșii, și Pui cu crustă de Pecan cu Topping de citrice-roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 475 de grade.Înveliți snapperul roșu pe ambele părți cu o parte din uleiul de măsline și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Red SnapperRed Snapper
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați peștele într-un vas de plăcintă din sticlă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
3
Amestecați uleiul rămas, roșiile cu ardei iute verzi, bucățile de mandarină, ceapa verde și coriandru într-un castron mic.Condimentați toppingul după gust cu sare și piper și ierburi de pește.Puneți toppingul peste Snapper roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Red SnapperRed Snapper
MandarinăMandarină
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Coaceți până când Snapper este doar opac în centru, aproximativ 15-20 de minute.Poate fi gătit dacă este preferat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Presărați migdale deasupra fiecărei porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional

Ingrediente

1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilconserve de roșii tăiate cubulețe cu ardei iute verziconserve de roșii tăiate cubulețe cu ardei iute verzi1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilconserve de roșii tăiate cubulețe cu ardei iute verziconserve de roșii tăiate cubulețe cu ardei iute verzi23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcilantro, tocatcilantro, tocat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcilantro, tocatcilantro, tocat791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa verde, tocataceapa verde, tocata791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa verde, tocataceapa verde, tocata1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilroșii tăiate cubulețe (italiene sau Rome)roșii tăiate cubulețe (italiene sau Rome)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilroșii tăiate cubulețe (italiene sau Rome)roșii tăiate cubulețe (italiene sau Rome)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1Oreos dublu umplut1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1Oreos dublu umplut1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)3971 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.file de snapper roșufile de snapper roșu3971 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.file de snapper roșufile de snapper roșu12 lingurițe de pudră de usturoipâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă12 lingurițe de pudră de usturoipâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă1lingura. otet de vin rosumandarină, decojită, însămânțată și secțiuni tăiate în bucăți de 1/2 inchmandarină, decojită, însămânțată și secțiuni tăiate în bucăți de 1/2 inch1lingura. otet de vin rosumandarină, decojită, însămânțată și secțiuni tăiate în bucăți de 1/2 inchmandarină, decojită, însămânțată și secțiuni tăiate în bucăți de 1/2 inch

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista