Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Snapper roșu cu gust de ghimbir-Scallion ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 415 calorii. Pentru $6.16 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de semințe de struguri, ulei de susan, Chile pentru degete și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Ton ars și Nasturel cu Scallion-gust de ghimbir, Somon ars cu ghimbir în bulion Miso cu gust de Jalapeno-Scallion și tăiței de dovlecei, și Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde.
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.