Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Creole Red Snapper. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 244 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,02 USD pe porție. Un amestec de ulei de măsline, cățel de usturoi, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Snapper Creol La Grătar, și Creol Marinat La Grătar Roșu Snapper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa, ardeiul gras verde și usturoiul; sotati pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Usturoi
Ceapă
3
Adăugați roșiile și următoarele 6 ingrediente. Aduceți la fierbere; adăugați fileuri, lingând amestecul de roșii peste pește. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 12 minute sau până când peștele se fulgează ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Pește
4
Garnisiți cu crenguțe de busuioc, dacă doriți, și serviți imediat.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.