Snapper la grătar cu sos de portocale-migdale

Snapper la grătar cu sos de portocale-migdale
Snapper la grătar cu sos de portocale-migdale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 456 calorii. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați migdale, sare de mare, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma coaja portocalie, puteți urma acest fel principal cu Parfum De Afine-Portocale ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Snapper roșu cu sos de portocale, Snapper la cuptor cu sos de roșii-portocale, și Snapper la grătar cu sos Caper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați fileurile de pește cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
2
Se presară uniform cu 1 linguriță de sare și 1 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
3
Aranjați crenguțe de cimbru pe cărbune fierbinte sau roci fierbinți de lavă pe grătar. Înveliți suportul pentru alimente cu spray de gătit pentru legume; așezați pe grătar la foc mare (400 până la 500).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit Cu Ulei VegetalSpray De Gătit Cu Ulei Vegetal
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Așezați peștele pe raft și grătiți 5 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu-mare; adăugați migdale și sotati 5 minute sau până când untul se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se ia de pe foc. Se amestecă coaja portocalie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
7
Se toarnă sosul peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
PeștePește
8
Garnisiți, dacă doriți.
9
* Cimbrul portocaliu poate fi înlocuit cu crenguțe de cimbru
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
PortocaliuPortocaliu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În32 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Revista