Snapper la grătar cu sos de portocale-migdale

Snapper la grătar cu sos de portocale-migdale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 456 calorii. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați migdale, sare de mare, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma coaja portocalie, puteți urma acest fel principal cu Parfum De Afine-Portocale ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Snapper roșu cu sos de portocale, Snapper la cuptor cu sos de roșii-portocale, și Snapper la grătar cu sos Caper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați fileurile de pește cu ulei.
Se presară uniform cu 1 linguriță de sare și 1 linguriță de piper.
Aranjați crenguțe de cimbru pe cărbune fierbinte sau roci fierbinți de lavă pe grătar. Înveliți suportul pentru alimente cu spray de gătit pentru legume; așezați pe grătar la foc mare (400 până la 500).
Așezați peștele pe raft și grătiți 5 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu-mare; adăugați migdale și sotati 5 minute sau până când untul se rumeneste.
Se ia de pe foc. Se amestecă coaja portocalie.
Se toarnă sosul peste pește.
* Cimbrul portocaliu poate fi înlocuit cu crenguțe de cimbru
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.