Snapper cu măsline: Cernia con Olive

Snapper cu măsline: Cernia con Olive
Snapper cu măsline: Cernia con Olive este un fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 667 calorii, 48G de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $5.55 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați capere, sare de mare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 82%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Snapper cu măsline: Cernia con Olive, Snapper cu roșii și măsline, și Snapper roșu cu roșii, măsline și ceapă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Marcați snapperul de două ori pe fiecare parte cu un cuțit ascuțit. Dragați peștele în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3
Într-o tigaie de 14 până la 16 inci, încălziți uleiul până la fumat și sotati peștele întreg până când devine maro auriu pe 1 parte. Întoarceți peștele cu grijă și adăugați măslinele, caperele, segmentele de lămâie, coaja, sucul și vinul și puneți tigaia la cuptor pentru a găti aproximativ 14 până la 15 minute. Lăsați peștele să se odihnească timp de 5 minute înainte de filetare, apoi stropiți-l cu sucurile de tigaie și uleiul de înaltă calitate, presărați pătrunjel și sare de mare și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Sare De MareSare De Mare
PătrunjelPătrunjel
CapereCapere
MăslineMăsline
SucSuc
LămâieLămâie
VinVin
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate68
Revista