Snapper cu Linguine și sos de cremă de citrice

Snapper cu Linguine și sos de cremă de citrice
Dacă aveți în jur 1 oră pentru a petrece în bucătărie, Snapper cu Linguine și sos de cremă de citrice ar putea fi un remarcabil pescatarian rețetă pentru a încerca. Pentru 4,9 USD pe porție, primești un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 46G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 735 calorii. Această rețetă de la Toaterețetele necesită busuioc, fileuri de snapper, sare și piper și vodcă. Această rețetă este plăcută de 8 mâncăruri și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Snapper roșu întreg la grătar cu sos fierbinte de citrice-ghimbir, Snapper roșu cu crustă Panko cu sos de cremă de Avocado, și Linguine în sos de cremă de lămâie.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o cratiță la foc mediu-mare. Se amestecă șalota și usturoiul și se fierbe timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se toarnă vodca și se fierbe timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
3
Adăugați sucul de lămâie, sucul de lămâie, sosul de pește, roșiile uscate la soare, semințele de fenicul, busuiocul, cimbru, sosul Worcestershire, 1/2 linguriță coajă de portocală și smântână. Aduceți la foc mic, apoi reduceți focul la mediu-mic și continuați să fierbeți până când sosul s-a redus la jumătate, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Sos De PeșteSos De Pește
Suc De LămâieSuc De Lămâie
BusuiocBusuioc
CremăCremă
SosSos
CimbruCimbru
4
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Adăugați linguina și gătiți până la al dente, 8 până la 10 minute; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
6
Între timp, condimentați fileurile de snapper cu sare și piper, apoi dragați în făină. Scuturați excesul și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
File De SnapperFile De Snapper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
7
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti fileurile de snapper pe ambele parti in uleiul incins pana se rumenesc frumos si nu mai sunt transparente in centru, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SnapperFile De Snapper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Pentru a servi, aruncați linguina scursă cu jumătate din sos și împărțiți-o pe 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
SosSos
9
Așezați un file de snapper pe fiecare farfurie și puneți-l pe sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SnapperSnapper
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
10
Se presară cu 1/4 linguriță de coajă de portocală pentru a garnisi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru Red Snapper. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Aromele de cireș negru, ienibahar, coacăz negru și lut sunt urmate de arome de zmeură sălbatică, fructe de pădure întunecate și o mineralitate de rocă zdrobită. Intrarea densă este urmată de o senzație de gură dulce și suculentă, susținută de aciditate, taninuri mătăsoase și un finisaj subtil de pământ.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista