Dacă aveți în jur 1 oră pentru a petrece în bucătărie, Snapper cu Linguine și sos de cremă de citrice ar putea fi un remarcabil pescatarian rețetă pentru a încerca. Pentru 4,9 USD pe porție, primești un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 46G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 735 calorii. Această rețetă de la Toaterețetele necesită busuioc, fileuri de snapper, sare și piper și vodcă. Această rețetă este plăcută de 8 mâncăruri și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Snapper roșu întreg la grătar cu sos fierbinte de citrice-ghimbir, Snapper roșu cu crustă Panko cu sos de cremă de Avocado, și Linguine în sos de cremă de lămâie.
Instrucțiuni
1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o cratiță la foc mediu-mare. Se amestecă șalota și usturoiul și se fierbe timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se toarnă vodca și se fierbe timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
3
Adăugați sucul de lămâie, sucul de lămâie, sosul de pește, roșiile uscate la soare, semințele de fenicul, busuiocul, cimbru, sosul Worcestershire, 1/2 linguriță coajă de portocală și smântână. Aduceți la foc mic, apoi reduceți focul la mediu-mic și continuați să fierbeți până când sosul s-a redus la jumătate, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Roșii Uscate La Soare
Semințe De Fenicul
Suc De Lămâie
Coaja De Portocala
Sos De Pește
Suc De Lămâie
Busuioc
Cremă
Sos
Cimbru
4
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Adăugați linguina și gătiți până la al dente, 8 până la 10 minute; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
6
Între timp, condimentați fileurile de snapper cu sare și piper, apoi dragați în făină. Scuturați excesul și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
File De Snapper
Făină Pentru Toate Scopurile
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
7
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti fileurile de snapper pe ambele parti in uleiul incins pana se rumenesc frumos si nu mai sunt transparente in centru, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Snapper
Ulei De Măsline
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Pentru a servi, aruncați linguina scursă cu jumătate din sos și împărțiți-o pe 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Sos
9
Așezați un file de snapper pe fiecare farfurie și puneți-l pe sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Snapper
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
10
Se presară cu 1/4 linguriță de coajă de portocală pentru a garnisi.
Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru Red Snapper. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Aromele de cireș negru, ienibahar, coacăz negru și lut sunt urmate de arome de zmeură sălbatică, fructe de pădure întunecate și o mineralitate de rocă zdrobită. Intrarea densă este urmată de o senzație de gură dulce și suculentă, susținută de aciditate, taninuri mătăsoase și un finisaj subtil de pământ.