Snapper Cu Crustă De Nuci De Pin
Snapper cu coajă de nuci de pin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $3.23 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 289 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână pâine, snapper cu piele, margarină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, Snapper Roșu Cu Crustă De Cartofi, și Snapper Roșu Cu Crustă De Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; procesați până când firimiturile sunt bine.
Adăugați nuci de pin; pulsează doar până când nucile de pin sunt tocate mărunt.
Așezați amestecul de pesmet într-un vas puțin adânc.
Așezați albușul de ou într-un castron puțin adânc; bate cu un bici.
Presărați sare și piper peste pește. Înmuiați peștele în albuș de ou; dragă în amestec de pesmet.
Așezați fileurile de pește pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit și stropiți margarina peste pește.
Coaceți peștele la 400 timp de 15 minute sau până când afară este crocant și rumenit și fulgii de pește ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Serviți peștele cu pene de var.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.