Snapper Cu Crustă De Cartofi

Snapper Cu Crustă De Cartofi
Snapper-ul cu crustă de cartofi durează aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 402 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,09 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 17 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de cartofi, sare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Rețete similare includ Snapper Cu Crustă De Cartofi, Snapper Cu Crustă De Cartofi, și Cârlig De Coadă Galbenă Cu Crustă De Cartofi.

Instrucțiuni

1
Puneți ouăle într-un castron puțin adânc. Într-un alt castron puțin adânc, combinați fulgii de cartofi și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Cartofi InstantFulgi De Cartofi Instant
CimbruCimbru
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Presărați fileurile cu sare și piper. Se înmoaie în ouă și se acoperă cu amestec de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
OuăOuă
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
3
Într-o tigaie mare, gătiți fileurile în ulei în loturi la foc mediu timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Snapper. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Wild Horse unbridled Pinot Noir. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Cal Sălbatic Neînfrânat Pinot Noir
Cal Sălbatic Neînfrânat Pinot Noir
Acest Pinot Noir neînfrânat are arome generoase de cireșe, mure și vanilie cunote subtile savuroase. Este plin de corp, cu arome de fructe coapte și taninuri suple, făcându-lo potrivire bună pentru coaste scurte de vită fierte cu vin, ciuperci Portobello la grătar sau coapse de porc cu glazură balsamică de zmeură. Este delicios acum și ar trebui să se maturizeze frumosîn următorii cinci ani.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Revista