Snapper Cu Crustă De Arahide

Snapper Cu Crustă De Arahide
Snapper-arahide Crusted este un pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 3.18 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 283 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Un amestec de coriandru măcinat, pene de tei, pesmet panko și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Banane ca desert. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Snapper Cu Crustă De Plante, Snapper Roșu Cu Crustă De Cartofi, și Snapper Cu Crustă De Cartofi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 47
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Combinați laptele și albușurile de ou într-un vas superficial, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Combinați pesmetul și următoarele 7 ingrediente (prin scorțișoară) într-un alt vas superficial. Lucrul cu 1 file la un moment dat, înmuiați fileul, cu pielea în sus, în amestec de ouă; file de dragare, cu pielea în sus, în amestec de pesmet. Repetați procedura cu fileurile rămase, amestecul de ouă și amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați fileuri de snapper, pielea în sus, la tigaie și gătiți 1 1/2 minute. Întoarceți fileurile; puneți tigaia în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SnapperFile De Snapper
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Coaceți la 475 timp de 10 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Se servește cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate81
Revista