Snapper Cu Crustă De Arahide
Snapper-arahide Crusted este un pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 3.18 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 283 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Un amestec de coriandru măcinat, pene de tei, pesmet panko și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Banane ca desert. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Snapper Cu Crustă De Plante, Snapper Roșu Cu Crustă De Cartofi, și Snapper Cu Crustă De Cartofi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 47
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Combinați laptele și albușurile de ou într-un vas superficial, amestecând cu un bici.
Combinați pesmetul și următoarele 7 ingrediente (prin scorțișoară) într-un alt vas superficial. Lucrul cu 1 file la un moment dat, înmuiați fileul, cu pielea în sus, în amestec de ouă; file de dragare, cu pielea în sus, în amestec de pesmet. Repetați procedura cu fileurile rămase, amestecul de ouă și amestecul de pesmet.
Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați fileuri de snapper, pielea în sus, la tigaie și gătiți 1 1/2 minute. Întoarceți fileurile; puneți tigaia în cuptor.
Coaceți la 475 timp de 10 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Se servește cu pene de var.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.