Snapper Cu Coadă Galbenă Prăjită Întreagă Umplută

Snapper cu coadă galbenă prăjită întreagă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $7.11 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 70g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 417 calorii. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Risotto de legume de primăvară cu Snapper întreg cu coadă galbenă prăjită, Snapper Cu Coadă Galbenă Cu Crustă De Cartofi, și Snapper cu coadă galbenă înnegrită cu Salsa de Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Scor pielea fiecărui pește cu 3 tăieturi diagonale. Frecați în interiorul cărnii fiecărui pește cu 2 1/2 lingurițe ulei de măsline; stropiți fiecare pește cu 4 1/2 lingurițe suc de lămâie.
Presărați carnea uniform cu sare și piper negru.
Așezați ambii pești pe o foaie de copt cu margini acoperită cu spray de gătit.
Așezați 3 linguri de ceapă, 1 lingură de fenicul, 2 crenguțe de rozmarin și 2 crenguțe de oregano în interiorul fiecărui pește. Frecați pielea fiecărui pește cu 1/2 linguriță de ulei rămas; stropiți fiecare cu 1 1/2 linguriță de suc rămas.
Prăjiți la 400 timp de 30 de minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio