Dacă 61 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., snack-urile de dovleac din turtă dulce ar putea fi un minunat fără gluten și vegan rețetă pentru a încerca. O porție conține 135 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți nectar de agave, extract de vanillan, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 43 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați bare de dovleac din turtă dulce, Bare De Dovleac Din Turtă Dulce, și Snack Baruri Cu Condimente De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177°. tapetați o tigaie pătrată de 8 inci cu 2 bucăți de hârtie pergament, câte una way.In o oală medie la foc mediu, amestecați dovleacul, melasa, zahărul și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
2
Se încălzește până se topește și se combină.
3
Se ia de pe foc și se amestecă în vanilla.In un blender sau robot de bucătărie, adăugați ovăzul rulat. Se amestecă la cea mai mică viteză (sau puls, dacă se utilizează un procesor) până se toacă aproximativ. Nu doriți să-l pulverizați într-o făină - scopul aici este să păstrați o textură grosieră, cu câteva bucăți mari de ovăz și altele mai mici ones.In într-un castron mare, amestecați ingredientele uscate (ovăz, făină, scorțișoară, ghimbir, sare și afine).Scoateți ingredientele umede peste uscat și amestecați bine până se combină. Amestecul va fi foarte lipicios și greu. Absolut normal...jură.Scoateți aluatul în tigaia pătrată pregătită. Deoarece aluatul este atât de lipicios și dens, este dificil să se răspândească fără probleme. Am așezat o bucată de hârtie pergament deasupra aluatului și am apăsat-o cu mâinile, încercând să o întind uniform în timp ce mergeam. Este nevoie de puțin timp, așa că nu vă faceți griji! După ce am apăsat-o cât de lin am putut, am așezat o rolă de patiserie deasupra pergamentului și am rulat-o netedă în timp ce apăsam marginile cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți la cuptor, neacoperit, timp de 22-25 de minute (am copt 2
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
până la ferm la atingere. Se răcește în tigaie timp de 5 minute înainte de a ridica pătratul și de a-l răci pe un suport de răcire pentru încă 30 de minute. Feliați în 10-12 bare.Pentru glazură (opțional): într-un castron mic amestecați toate ingredientele glazurii până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați glazura într-o pungă de plastic și tăiați colțul, astfel încât să o puteți "țeava" pe bare. Sau pur și simplu întindeți barele cu amestecul de caju folosind un cuțit. Decizia ta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caju
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2