Smântână Înghețată De Mușețel

Crema acră înghețată de mușețel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 296 calorii. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Dacă aveți la îndemână pliculețe de ceai de mușețel, sare kosher, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Căpșuni Cu Cremă De Mușețel, și Plăcintă Cu Cremă De Lămâie-Mușețel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți jumătate și jumătate până la fierbere într-o cratiță mică (dacă folosiți pungi de ceai).
Adăugați pungi de ceai, scoateți-le de pe foc și lăsați să se absoarbă 5 minute. Apăsați lichidul din pungi, aruncați-le și lăsați lichidul să se răcească. Pentru mușețel proaspăt, amestecați-l în jumătate și jumătate rece.
Bateți împreună amestecul de mușețel, smântâna, sarea, coaja de lămâie și zahărul într-un castron până se omogenizează.
Congelați amestecul într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului până când este înghețat ușor, aproximativ 30 de minute.
Transferați într-un castron metalic, amestecați pentru a distribui coaja de lămâie și congelați etanș până când este suficient de ferm pentru a scoate, cel puțin 4 ore și până la 1 săptămână.
* Creșteți-vă propriul sau încercați o piață a fermierilor.