Reteta smântână plăcintă cu mere Deluxe este gata în aproximativ 1 oră și 20 de minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. Acest desert are 297 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți mere, scorțișoară măcinată, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Smântână Plăcintă Cu Mere Deluxe, Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, și Tort De Cafea Cu Smântână De Dovleac Cu Mere Cu Glazură De Cidru De Mere.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Apăsați crusta de plăcintă în și în sus pe părțile laterale ale unei plăci de plăcintă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună 3/4 cană zahăr, 2 linguri de făină și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Se amestecă smântâna, oul și vanilia până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Napolitană Necco
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
4
Adăugați mere și amestecați pentru a acoperi. Răsturnați amestecul în coaja de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
5
Coaceți timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit, apoi reduceți focul la 350 de grade F (175 de grade C) și continuați să coaceți încă 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
6
În timp ce plăcinta se coace, pregătiți toppingul într-un castron mediu. Se amestecă împreună 1/3 cană de făină, 1/3 cană de zahăr și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Tăiați untul până când amestecul seamănă cu firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
8
După ce a trecut timpul de coacere de 30 de minute, acoperiți partea superioară a plăcintei cu toppingul de pesmet și continuați să coaceți timp de 15 minute, sau până când toppingul este ușor rumenit și merele sunt fragede. Lăsați plăcinta să se răcească, apoi dați-o la frigider până se răcește înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe