Smântână Piure De Cartofi
Piureul de cartofi cu smântână ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 330 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de scallions, lapte, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Smântână Piure De Cartofi, Smântână Piure De Cartofi, și Smântână Piure De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o oală mare.
Adăugați apă rece pentru a acoperi și aduceți la fierbere.
Adăugați 2 lingurițe de sare, reduceți focul și fierbeți până se înmoaie, 15 până la 18 minute.
Scurgeți cartofii și readuceți-i în oală.
Adăugați smântâna, laptele, untul, ceapa verde, 1 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și piure.
Transferați într-un vas rezistent la căldură, acoperiți și așezați peste o oală cu apă clocotită pentru a se încălzi, până la 1 oră.