Smokey Salmon Wraps Salată
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Smokey salata de somon împachetări un try. O porție conține 195 calorii, 16g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 1 și costă $ 3.99 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți cremă de brânză, frunze medii-mari salată de romaine, condimente cu piper de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi roșiile uscate la soare, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Încercați Salata de pui wraps ca P. F. Changs-salata verde wraps sunt delicioase și un aperitiv unic pe care mulți oameni se bucură, Salată De Salată De Somon, și Salata de somon se înfășoară cu castraveți, Jicama și ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați frunzele de salată pe o farfurie și întindeți uniform interiorul cu cremă de brânză, câte 1 linguriță fiecare.
Se presară cu condimente de piper de lămâie și se acoperă cu somon afumat.
Topim somonul cu ceapa. Distribuiți în mod egal felii de castraveți printre frunzele de salată. Se acoperă uniform cu roșii uscate la soare.
Împachetează-le și devorează!
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.