Smokey Clamicken Chowder

Smokey Clamicken Chowder
Smokey Clamicken Chowder necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 882 calorii, 78g de proteine, și 49G de grăsime pe porție. Pentru $4.45 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de bulion de pui, frunze de dafin, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 33 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 81%. Încercați Pudră de porumb cu slănină fumurie și crutoane parfumate de cimbru, Smokey Joes, și Smokey Margarita pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti slanina si uleiul de masline intr-o oala mare la foc mediu pana cand grasimea s-a stins, iar slanina a inceput sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scoateți slănina cu o lingură cu fante și puneți-o deoparte. Amestecați usturoiul, ceapa, morcovii și țelina în picăturile de slănină și gătiți timp de 10 minute până când ceapa se înmoaie și devine translucidă. Se amestecă făina și se continuă gătitul și se amestecă încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
3
Se toarnă bulionul de pui și se condimentează cu chimen, fulgi de ardei roșu, amestec de condimente de usturoi și ierburi, frunze de dafin, cimbru, sare și condimente de pasăre. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic și se fierbe timp de 10 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Supă De PuiSupă De Pui
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
CimbruCimbru
SareSare
4
Între timp, puneți broccoli într-un abur peste 1 inch de apă clocotită și acoperiți. Gatiti pana se inmoaie, 2 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
ApăApă
5
Scurgeți și puneți-l într-un blender. Puree până se omogenizează, folosind o parte din jumătate și jumătate, după cum este necesar.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați piureul de broccoli, restul de jumătate și jumătate, cartoful, scoicile și puiul la ciorba care fierbe. Reveniți la foc mic și gătiți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 15 minute. Se amestecă untul cubat până se topește și se presară cu brânză Cheddar pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
CartofiCartofi
Pui întregPui întreg
ChowderChowder
UntUnt
ScoiciScoici

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Riesling

Chowder funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Riesling. Chowder poate beneficia de un alb crocant pentru a tăia bulionul bogat și cremos - sau puteți merge mare sau puteți merge acasă cu un chardonnay bogat, cu unt. Willamette Valley Vineyards Dijon Clone Chardonnay cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Willamette Valley Vineyards Dijon Clona Chardonnay
Willamette Valley Vineyards Dijon Clona Chardonnay
Nasul se deschide cu arome de lămâie, pere, alune și miere. Buchetul se mută într-o înghițitură cremoasă cu corp mediu, oferind arome de portocale, smântână dulce, vanilie, caramel și cuișoare. Echilibrarea acidității lasă vinul răcoritor, cu un finisaj persistent și ideal pentru împerecherea alimentelor.Asociați-vă cu mâncăruri bogate în fructe de mare, cum ar fi creveți la grătar sau scampi cu fructe de mare, plăcintă cu oală de pui sau supe cremoase, mâncăruri cu orez sau cartofi, salate proaspete cu vinaigrette și brânzeturi tari, cum ar fi cheddar alb îmbătrânit.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Revista