Smochine și prune proaspete în Manzanilla
Smochinele și prunele proaspete din Manzanilla ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 231 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați prune, coajă de lămâie, smochine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Prune proaspete cu tort de mămăligă, Carne de porc glazurată cu prune proaspete, și Panna Cotta de iaurt cu prune proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, gătiți sherry-ul cu zahărul, frunzele de dafin și coaja de lămâie la foc moderat, amestecând, până când zahărul se dizolvă.
Transferați amestecul de sherry într-un castron mare și lăsați să se răcească.
Adăugați smochinele și prunele și lăsați să stea 15 minute, aruncând ocazional. Aruncați frunzele de dafin.
Serviți fructele sherried în boluri puțin adânci, acoperite cu o păpușă de crme frache.